Районен съд – Варна осъди 25-годишен младеж  за кражба на

...
Районен съд – Варна осъди 25-годишен младеж  за кражба на
Коментари Харесай

Крадец задигна 9 картини на различни художници от склад във Варна

Районен съд – Варна осъди 25-годишен юноша  за кражба на картини и движимости от складови пространства.  По силата на реализирано сред страните и утвърдено в правосъдна зала съглашение, Районният съд му наложи условно наказване – отнемане от независимост за 8 месеца, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. 

25-годишният обвиняем се призна за отговорен, че в интервала от 1 юли до 6 октомври 2017 година, в изискванията на продължавано закононарушение, от склад в региона на „ Вятърната мелница “ във Варна, направил еднотипни обири на открити в пространствата движимости. При първото действие обект на похищението му били  общо 9 картини, изрисувани от разнообразни художници, както и едно антикварно радио. Подсъдимият помолил собствен прочут да го откара с колата си до антикварен магазин край пазара, като обяснил че непознати хора, за които работел му се издължили чрез картини. Парите от продажбата на непознатото имущество задържал за себе си. 
25-год. юноша бил засечен и арестуван при втория случай на кражба от същия склад. Той излъгал собствен прочут с микробус, че е намерил изхвърлена пералня и изискал от него да му помогне за превозването й. Подсъдимият още веднъж проникнал през отвор в живия плет към двора на складовите  помещения, взломил катинара на входната врата и пренесъл към обособения отвор в оплитам съдомиялна „ Сименс “. Междувременно била задействана алармената апаратура на склада, пристигналите на място екипи от охранители забелязали товаренето на техниката в спрял наоколо бус и решили да го последват. Шофьорът на микробуса  видял идващия го профилиран автомобил, усъмнил се, че 25-год. юноша е направил нещо неправилно и го откарал непосредствено с инкириминираната движимост до  Второ районно полицейско ръководство.  
Подсъдимият е с чисто правосъдно минало. Към момента породените от действието имуществени вреди за над 3500 лв. са възобновени на потърпевшите притежатели. Съдебният акт е финален. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  2 tinky_winky (преди 30 минути) Рейтинг: 35 | Одобрение: 15 те пък едни картини... Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР